Народните представители се скараха за създаването на парламентарна комисия за

...
Народните представители се скараха за създаването на парламентарна комисия за
Коментари Харесай

Депутатите се скараха за комисията NEXO и за финансирането на партиите, Рашидов им разказва приказка

Народните представители се скараха за основаването на парламентарна комисия за следствие на случая " NEXO ". Депутатите започнаха да се упрекват коя партия взима пари, за персонално имущество и за какво би трябвало обществено да се потвърждават приходи. Вежди Рашидов излезе на трибуната и описа приказката за мъжа, който почнал да реже ябълка и се самоубил 12 пъти. Председателят на Народно събрание предложи да се спрат нападките сред партиите и да се гласоподава комисия, която да реши какво се е случило.

Депутатите не го послушаха. В дебата се заприказва за Ясер Арафат и за компании, които са били свързани, по думите на народните представители, с партии. От Движение за права и свободи бяха безапелационни, че няма неприятно да има партийно спонсорство. Андрей Гюров пък нападна ГЕРБ с " Ало, Ваньо ". Според Любен Дилов пък се подчертало върху репутационната страна. " Славим се като фамозни хакери. Вижте обаче с какво се занимават политиците и публицистите в България! Това е следващият удар по публичното доверие. Имаме рецесия на доверие ", съобщи Дилов. 

Напусналият Българска социалистическа партия Явор Божанков заявява, че сходна комисия няма да докара до нищо, с изключение на до следващия скандал и провалено Народно заседание на фона на политическата рецесия и измама. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР