Народните представители решиха да изпратят докладана временната парламентарна комисия Джемкорп

...
Народните представители решиха да изпратят докладана временната парламентарна комисия Джемкорп
Коментари Харесай

Парламентът стана врящ котел, накрая пратиха Джемкорп на МВР и ДАНС

Народните представители взеха решение да изпратят докладана краткотрайната парламентарна комисия " Джемкорп " на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и Министерския съвет с инструкции " за запознаване и предприемане на дейности в границите на компетентността им ".

Дебатите по тематиката продължиха няколко часа и провокираха остри пререкания най-много сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " (ПП). Против отчета гласоподаваха единствено представителите на Политическа партия и " Демократична България " (ДБ).

Чуха се нормалните тези. Според ГЕРБ меморандумът с " Джемкорп " бил най-голямата спекулация на прехода и трябвало да се проверява от прокуратурата. От Политическа партия дадоха отговор, че документът е бил необвързващ и в действителност тематиката е била превърната в груба операция от партията на Бойко Борисов.

Въпреки изказванията за осъществени закононарушения никой не предложи отчетът да бъде изпратен и на държавното обвиняване. 

Председателят на краткотрайната комисия Десислава Трифонова от ГЕРБ даже разгласи някогашните ръководещи от Политическа партия за безродници, които са направили национално изменничество, като са обслужили съветски ползи. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР