Народните представители на Възраждане - Ангел Георгиев и Веселин Вешев

...
Народните представители на Възраждане - Ангел Георгиев и Веселин Вешев
Коментари Харесай

Възраждане брани депутатите си: Георгиев и Вешев са невинни, не се притесняват за имунитета си

Народните представители на " Възраждане " - Ангел Георгиев и Веселин Вешев ще имат опция да завоюват формираното дело, тъй като са почтени, оповестиха от пресцентъра на партията. И напомнят, че преди три години след митинг на " Възраждане " пред Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) двамата бяха арестувани от служителите на реда тук-там, отдалечени от митинга.

Обвиненията против тях са за принуждение над униформени лица, в случай че цяла България видя фрагменти, излъчени по националните малките екрани, от които е видно, че Ангел Георгиев и Веселин Вешев са обект на полицейско принуждение. Насилие от служители на реда, което видяхме и под колоните на Министерски съвет, където младежи бяха бити и унижавани от униформени по време на митинг.

Нови митинги предстоят и призоваваме служителите на реда да не се поддават на провокации и да не се трансформират в " маша " в ръцете на американския колониален режим, маскиран като българско държавно управление.

Относно имунитета, пожелан от Иван Гешев, и двамата народни представители не се тормозят сами да си го дадат, тъй като са почтени./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР