Народната представителка от Демократична България Елисавета Белобрадова е част от

...
Народната представителка от Демократична България Елисавета Белобрадова е част от
Коментари Харесай

Депутатка влиза в комедийно шоу

Народната представителка от " Демократична България " Елисавета Белобрадова е част от хумористично зрелище, което ще се организира на 7 март тази година в зала 1 на НДК.

Депутатка ще споделя смешки и любопитни размишления за живота дружно с още 6 дами, измежду които са певицата Алекс Раева и актрисата Мария Силвестър, която влиза в ролята на водеща. Представлението One night stand (от англ. - " Една нощувка " ) към този момент се е играло - за последно преди пандемията, като основателите прецизират, че всякога тематиките и хумористичните заигравки са разнообразни, написа " България Днес ".

" Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова и Оля Антонова ще обиден най-чувствителните тематики за секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душата ви като разграден двор ", се споделя в представянето на предходно издание на стендъп комедията (разказване на смешки на сцена онлайн пред публика).

" Съдбата ме замесва с шест ненормални дами! Те са диви, смешни, самоиронични, прями, мъдри и могат да готвят мусака. На сцената на зала 1 на НДК ще ви скъсаме от смях. Може да е, тъй като сме доста положителни, само че може и да е, тъй като сме доста зле... Елате да видите, само че побързайте, тъй като се оказа, че има много хора, които желаят да видят по какъв начин се излагаме ", разяснява Алекс Раева, която на драго сърце се включва в предизвикването.

" След последната ви среща с тях затвориха страната. Очакваме ви за голяма доза смях, метафизичен размишления и неща, които по-добре да си кажем в стеснен кръг. На събитието ще се позволяват посетители със зелен документ, антигенен тест или годен ПСР тест. На това събитие няма да може да влезете с билетите си за анулирани събития заради съответно закупуване на билети с номер на място ", показват уредници на събитието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР