Народната певица Дения Пенчева е завършила актьорско майсторство за музикален

...
Народната певица Дения Пенчева е завършила актьорско майсторство за музикален
Коментари Харесай

Приказно красива народна певица разкри пред в. "Доктор" рецептите си за хубост и здраве

Народната певица Дения Пенчева е приключила актьорско майсторство за музикален спектакъл и поп и джаз пеене в Нов български университет. Пее от шестгодишна в хор „ Радио деца” към Българско национално радио. Била е солистка на младежката групировка на отбор „ Чинари”. Пет години неин вокален възпитател е националната певица Гуна Иванова.

Младата изпълнителка извършва песни от всички фолклорни области на България. Сред шлагерите й са „ Сън сънувах”, „ Давай, чичо”, „ Руфинка болна легнала”, „ Лиляно, моме”. През 2008 година печели Специалната премия на Министерство на културата за песента „ Влюбени в таз земя” на интернационалния фестивал „ Пирин фолк – Сандански”.



Младата певица показа за читателите на „ Доктор”, чийто нов брой към този момент е на пазара, по какъв начин живее и се грижи за своето здраве.

- Дения, вършиме ли нещо особено за здравето си?
- Правя доста неща, като се стартира със здравословното хранене. За да бъде здрав, човек би трябвало да се поддържа и да има верен метод на живот.

- Какво е съгласно вас здравословно хранене?
- Най-вече заобикалям месото и всичко мазно. Още не съм вегетарианка, само че натам вървят нещата. Избягвам и рафинираната захар, и солта. От солта се задържа вода в тялото и по тази причина не хапвам солени храни. Приемам главно алкализираща организма храна – плодове, зеленчуци, варива и доста млечни артикули. Обичам да хапвам също морски блага. Рибата не ми е вкусна. Пия наложително всеки ден органични комбинирани витамини и минерали плюс омега 3 под формата на хранителни добавки. Не вземам синтетични витамини, а извлечени от плодове, зеленчуци и билки. Освен това одобрявам билкова добавка за контролиране и баланс на женските хормони, тъй като преди време имах хормонален дисбаланс. Предпочитам да

приемам билки вместо лекарства

Химията единствено потиска признаците, до момента в който верният метод на живот, уравновесеното хранене и спорт не разрешават да се стигне до заболяване. Ако въпреки всичко настъпи някакъв здравословен проблем, се обръщам към различната медицина и към лечебното хранене.



- Какви различни способи на лекуване употребявате?
- Изпробвала съм и горещо предлагам на дамите да пият запарка от билката бял равнец. Тя контролира доста добре процесите в женския организъм и работи отводняващо. Правя си десетдневен курс на лекуване по един път в продължение на три месеца или три пъти през месец. Аз персонално си подготвям два литра запарка от бял равнец, като шупвам три супени лъжици от билката в чайник, премахвам я от огъня и откакто престои 10 минути, я филтрирам и захаросвам с малко мед, тъй като леко нагарча. Пия това количество през целия ден и се усещам ужасно. С помощта на отварата смъквам и няколко кг, тъй като не арестувам течности в организма.
Правя от време на време и пречистване на вътрешности, черен дроб и жлъчка, тъй като организмът се затлачва с отрови. В човешкия организъм се натрупват с времето към десетина кг отрови, които непрекъснато ни тровят и разболяват. Основната причина за рака са точно тези отрови и гъбичката кандида.
Използвам за прочистването британска сол, сок от ябълка и цвекло. От три до пет дни пия единствено сок от ябълка и цвекло. Сутрин на гладно се изпива половин пликче британска сол, разтворена във вода. Английската сол всмуква токсините в червата. На третия или на петия ден, колкото дни издържиш на този режим, пиеш 100 мл лимонен сок, разбъркан със 100 мл първокласен зехтин и си загряваш тялото в региона на черния дроб с одеяло. След 30 минути до 1 час стартира постоянно вървене до тоалетната. Излизат калцирани топчета от жлъчката. Бях удивена, че такива неща има в организма ми.

След това се усещам преродена

И кожата става по-красива. Всяка година си върша това пречистване. А упражнявам и йогиско пречистване на организма с пиянство на сол и вода и специфични извършения. Но това става под контрола на йога инструктор. Прави се пролетта или есента, а не във време на жеги.
Наскоро бях на пулсова диагностика при индийски доктор. Индийците имат своя хилядолетна медицина, която за разлика от актуалната не потиска признаците, а се оправя с аргументите на заболяванията. На базата на пулсовата диагностика индиецът ми изготви самостоятелен хранителен режим съгласно моята доша (конституцията на тялото). Даде ми и билкови хапчета. Сега в действителност се усещам доста добре.



Цялото изявление и какъв е двигателният режим на певицата четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР