Народна певица е на път да спечели Гласът на България

...
Народна певица е на път да спечели Гласът на България
Коментари Харесай

Народна певица печели „Гласът на България”?

Народна певица е на път да завоюва „ Гласът на България ” за първи път в 10-годишната историята на шоуто на Би Ти Ви. Това е варненката Петя Панева от тима на Галена. 21-годишното момиче се обрисува като абсолютния любимец на феновете тази година, а точно те имат решаващата дума в определянето по спечелилия.

Младата Петя от Варна е първата национална певица, достигнала финалните концерти в „ Гласът на България ”. Шоуто по предписание залага главно на поп и рокмузика. От време на време в него съумяват да пробият и реализатори, които са мощни в операта, мюзикъла, даже в попфолка, само че те нормално отпадат още преди концертите онлайн. Фолк звездата Роксана е единствената представителка на този вид участници, която стигаа до финала, а по-късно съумява да построи добра кариера в обичания си попфолк род. Тя изгрява с гласа си в първия сезон на шоуто у нас като част от тима на Ивана. Но даже Роксана се разминава в успеха – във финалното класиране тя заема третото място.

Сега обаче финалите в „ Гласът на България ” наподобяват ясни още преди първия концерт онлайн . Петя Панева събира толкоз огромна фенска маса, че в случай че всички, които я поддържат в формалните страници на шоуто в обществените мрежи, пуснат по един есемес, конкуренцията й няма да има никакъв късмет да я догони. Петя свири на най-чувствителната струна на родната аудитория – носталгията по славното минало, сантименталните настроения и патриотизма й. Гласовитата варненка печели почитатели с това, че вместо да залита към модерните западни стилове, се рови в българския фолклор и пее с маниера на огромните ни национални певици от предишното. На кастингите на мрачно в шоуто тя се явява с ария от репертоара на огромното име на българския фолклор – Вълкана Стоянова. Момичето съумява да обърне всичките четири стола на треньорите, които го желаят в тимовете си. Изпълнението му просълзява Любо Киров и кара Галена да стои права от началото до края му. Именно фолк звездата е първата, които демонстрира, че желае Петя в тима си, а момичето я избира за собствен треньор, тъй като знае обичаните му национални песни и схваща влечението му към фолклора.

Всеки път, когато Панева излезе на сцената, Галена се просълзява. Звездата от Смядово я публикация за най-хубавата певица в тима си. Световната звезда Ищар, която тази година взе участие като треньор в последния кръг преди концертите онлайн, също е впечатлена от варненката и я поучава в никакъв случай да не не помни корените си, тъй като печели точно като се обляга на традицията. Според Галена, едно от най-ценните качества на Петя е, че тя пее, както се е пеело в предишното – „ като на старите плочи ”, изясни звездата. Младата изпълнителка пък твърди, че фантазията й е „ цяла България да слуша национална музика ”, както е било преди епохи.

Момичето към този момент е оповестено за сензацията на формата тази година. В „ Гласът на България ” има и други извънредно надарени реализатори, само че никой от тях не допира по този начин непосредствено родолюбието на българската аудитория, както Петя. Докато нейните съперници залитат по „ вносни ” части, варненката споделя, че обичаната й певица е Калинка Вълчева, която извършва български добруджански песни. Именно поради това увлечение към „ всичко българско и родно ” момичето има най-големи шансове за победа във формата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР