Народът за няколко дена порасте с няколко века....Дали забелязахме кога

...
Народът за няколко дена порасте с няколко века....Дали забелязахме кога
Коментари Харесай

Елена Гунчева: Свободата изисква сами да се справим с мутрите

Народът за няколко дни порасте с няколко века....Дали забелязахме по кое време престанахме да призоваваме Лаура Кьовеши да ни избави от Борисов? Дали видяхме по кое време стопираха апелите към Съединени американски щати да си махат съдружника? Дали осъзнахме по кое време престанахме да разчитаме на други да ни спасят?
Това е осъзнаването. Че свободата изисква САМИ да се оправим с мутрите. А не постоянно да бъдем признателни на някого, който ще се разпорежда с бъдещето ни. Защото единствено когато се научим сами да се оправяме с грешките и проблемите, можем да придобием политическа зрялост и да станем нация. Българска нация, почтена за хилядолетната си история, в която бъдещето е било защитавано с меч, чест и гибел.

Нека светът да ни види. Ние не чакаме той да ни избави. Очакваме да бъде очевидец по какъв начин ние, българите, ще превъзмогнем разликите и ще се въздигнем като народ, по какъв начин ние ще дефинираме бъдещето си, в което няма да има място за нарушители. И бъдеще, в което ще кажем " стига " и на външните експлоататори, които употребяват България като зона за евтини запаси и работна ръка.

Българи, ние сме! Наш ред е да осъществим дълга си пред Родината. За да могат нашите потомци да учат история, в която да написа: " Народът на България извоюва бъдещето си, като се сплоти против нарушителите, завладяли властта. Българите осъзнаха силата си и от стадо, станаха народ! "

Да живее България!

Фейсбук, Елена Гунчева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР