Наркодилърът Денис Мустафа Камел ал Газзи, който преди месеци наръга

...
Наркодилърът Денис Мустафа Камел ал Газзи, който преди месеци наръга
Коментари Харесай

Обвиненият за убийство дилър Ал Газзи бил дрогиран, когато наръгал Илиян заради заря

Наркодилърът Денис Мустафа Камел ал Газзи, който преди месеци наръга смъртоносно Илиян Илиев в София, е бил дрогиран по време на убийството. Това излиза наяве от показанията на негов другар по делото, което напълно скоро влиза в съда, оповестява „ 24 часа ”.
Прочетете още
Поводът за свирепата експанзия на мъжа била заря, с която Илиян и приятелите му означават щастливо събитие.

Само няколко часа по-рано те получават вест, която ги стопля в студения другояче 9 януари.

“На моя огромен брат в живота му се роди наследник! Обичам те, Mitko Mitev ”, написа Илиян в един от последните си постове в профила си във фейсбук. Затова някогашният боксьор и компанията му излизат да честват пред блок в кв. “Люлин 3 ”.

Групичката се забавлява, пуска фойерверки в чест на раждането на момчето. Илиян получава и втори мотив за наслада - обичаният му тим “Ювентус ” обръща резултата с “Рома ” и от 1:3 побеждава с 4:3, а вратарят на торинския исполин Войсчех Сченсни демонстрира, че този път Вечният град няма да се надигне от пепелта (алюзия със споделения от Илиев коментар на Питър Дрюри за поврат на “Рома ” против “Барселона - б.а.), и избавя дузпа, въпреки отборът му да е с човек по-малко.

“Хвана я ”, съпроводена с емотикони на фойерверки, е и последната въобще обява на Илиев във фейбсук, написана в една от почитател групите на клуба.

В този миг - към 23 часа, фойерверките в “Люлин ” към този момент са заглъхнали. Сигнал против тях нямало. Дори от бабата, която в дните към Нова година се оплакала 7 пъти в полицията, че пиротехника стресира пекинеза ѝ.

Вместо това от прилежащия блок излязъл 23-годишният наркоман и осъждан дилър Денис Мустафа Камел ал Газзи. Бил с приятелката си. Тя почнала да пръска по лицата хората със спрей.

“Решихме, че момчето ще я успокои ”, споделя един от участниците в празненството. Той още не знаел, че няколко секунди по-рано Ал Газзи към този момент протегнал ръка на различен.

Мъжът го чул да вика: “Ще ви убия, ще ви изколя! ”, и по тази причина му споделил, че момчетата чествали раждането на дете, само че купонът към този момент приключил.

Тогава намиращият се в изпитателен период поради условната си присъда за разпространяване на дрога мъж извадил нож. Свидетелят Станев обаче съумял да се отдръпне и избягал. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР