Наричат я Кралицата на фуетето заради множеството поредни и перфектно

...
Наричат я Кралицата на фуетето заради множеството поредни и перфектно
Коментари Харесай

Боряна Калейн: През 2021-а открих вътрешния си мир

Наричат я Кралицата на фуетето поради множеството следващи и съвършено изпълнени пируети фуете. Публиката я обожава, а всяко нейно стъпване на килима се чака с притихнал мирис.

Тя е Боряна Калейн. Грацията, която през предишното лято донесе първи орден за България в самостоятелния многобой на европейско състезание от 1994 година насам.
Снимка: Ладислав Цветков
Самата тя разказва 2021 година като колоритна - изпълнена с доста провокации, само че и позитивни страсти.

" Ако 2021-а беше книга, щеше да се споделя " Годината на вътрешния мир ". Това е мое персонално заглавие. Тази година беше изпълнена с доста персонални провокации за мен и най-много беше значимо да намеря вътрешния си мир ", споделя Калейн.

Съвсем предстоящо, най-вълнуващо за нея през последните 12 месеца си остава присъединяване на олимпийските игри в Токио. Тя дебютира на най-големия състезателен конгрес с пето място в многобоя.
Снимка: БФХГ
" Годината приключи с много позитивни страсти. Доста колоритна беше 2021-а. Искрено имам вяра, че през 2022 година ме чакат доста хубави неща ", споделя още Бубето и прибавя, че си мечтае за " естествени надпревари и хора по трибуните ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР