Наричат го спасителят от Рио де Жанейро. Още от малък,

...
Наричат го спасителят от Рио де Жанейро. Още от малък,
Коментари Харесай

Как един бразилец ни даде урок по добрина

Наричат го спасителят от Рио де Жанейро. Още от дребен, в годините, когато множеството деца към момента не са развили своята състрадателност към по-слабите, Wilson Martins Coutinhо прекарва дните си не в игри, а в избавяне на потърпевши бездомни животни.

Днес той е посветил всеки божи ден в името на тази идея, като изплаща домашни любимци, който са били обект на принуждение и избавя бедстващи животинки по улиците на Бразилия.

 davi-getting-bath

Историите, които споделя със света от персоналния си уебсайт, както и от своя профил във Фейсбук са колкото тъжни, толкоз и прелестни. От една страна за следващ път виждаме какъв брой нечовечен може да бъде индивидът, само че от друга – някой ни учи на човечност. Може би Елин Пелин е бил прав: „ Ако го нямаше злото, никой нямаше да знае що е то добрина! "

Имаше един филм, озаглавен „ Заразно зло ". Е, ние същински имаме вяра, че има и заразно положително, по тази причина ви споделяме няколко от десетките трогателни истории на Wilson, тъй като считаме, че за достойните хора би трябвало да се разправя.

Внимание! Кадрите могат да се сторят смущаващи на някои фенове!

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР