Наред с множеството кризи в страната се намираме и в

...
Наред с множеството кризи в страната се намираме и в
Коментари Харесай

Радев с комплименти към ДПС: Винаги сте апелирали за диалог, политическият опит, който натрупахте, означава много висока отговорност

" Наред с множеството рецесии в страната се намираме и в политическа, която е естественият завършек на политиката, учредена на лъжата и омразата ". Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на консултациите с президента, съобщи БГНЕС.

" Тази последна коалиция от едната прекаленост в другата не се основава на база полезности и политики, а на отричане и цялата й активност беше учредена на лъжата ", уточни Карадайъ. Изход от политическата рецесия е и причина за излизане и намиране на решение на другите рецесии. Тя стартира с сполучливия избор на съмнение към проваленото държавно управление, което отхвърляше да има разговор сред ръководещи и съпротива в търсене на решение на рецесиите и проблемите на българските жители. Разбира се, че има отвод от разговор и вътре в ръководещото болшинство. Сами нарекоха себе си смяна и се пробваха да внушат, че нарушаването на законите на страната е естествена процедура, в случай че се прави от верните хора ", добави Карадайъ. Чрез разговор би трябвало да възстановим нормалността и демокрацията.

" Бюджетът за 2022 година трябваше да е съгласуван с проекта за резистентност и оперативните стратегии, пропуснахме цялата 2021 и сега сме в същата обстановка. В това Народно събрание мъчно може да се откри оня нужен разговор, който да създаде това нужно, хомогенно болшинство, с цел да има изрично евроатлантическо ръководство в България. Според нас ние би трябвало да се обърнем към гласоподавателите, те да натоварват с избрана отговорност и тежест политическите партии и в идващия парламент не да влезем с ненавист и отричане, а с нашите полезности, цели и цели ", сподели още водачът на Движение за права и свободи.

" Кризите не могат да се вземат решение единствено от една политическа мощ, отговорността на политическите партии е доста значима за решенията, които се вземат ", съобщи президентът Румен Радев. " Политическият опит, който натрупа Движение за права и свободи през годините, значи и доста висока отговорност към гласоподавателите. Винаги сте апелирали за разговор, само че България чака старания от всички партии в битката с корупцията. Надявам се, че вашата партия осъзнава високия залог на това предизвикателство и упованията на всички гласоподаватели, които са кардинални ", уточни Радев. " Актуализацията на бюджета и пакетът от закони за Плана за резистентност не търпят отсрочване. Надявам се партиите да влязат в един конструктивен разговор ", акцентира още той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР