Наред с корейците, французите са тези с най-добра кожа. Искате

...
Наред с корейците, французите са тези с най-добра кожа. Искате
Коментари Харесай

Ето ги петте тайни за красотата на французойките

Наред с корейците, французите са тези с най-хубава кожа. Искате ли да разберете какъв е ключът към триумфа? Отговорът е елементарен - извънредно добра рутина за хубост вместо грим.

Представяме ви техните трикове за хубост, с цел да получите мечтаното от вас съвършено лице. Ритуалите за хубост постоянно се сменят от една страна в друга, само че е несъмнено, че в случай че има просвета, която знае безусловно всичко за хубостта, това са французите. Всички бихме желали да покажем естествения и нехаен жанр, който носят французойките, и с цел да реализираме това, първото нещо което би трябвало да имаме поради, е, че те никога не дават приоритет на грима, а на грижата за кожата.
свързани новини3158на 13.06.2021
Ако желаете и вие да постигнете лице без диря от недостатъци, би трябвало да вземете под внимание следното:

1. По-малкото е повече

Французойките се отличават с любовта си към простите неща. Те чудесно знаят по какъв начин да сведат всичко до най-малко, било то в модата, в отношението си към живота или в хубостта. Прилагането на тази философия в всекидневието за хубост допуска потреблението на мултифункционални артикули, който освен надълбоко подхранват и хидратират кожата, само че и я защищава от УВ лъчи, замърсяване и всички други отрицателни неща, които форсират преждевременното й стареене.

2. Обърнете внимание единствено на една част от лицето

Французойките са склонни да се концентрират върху една част от лицето си, когато нанасят грим. Независимо дали става дума за очите, или устните, значимо е да се грижите за тази зона, тъй че гримът да стои по-добре. Изберете околоочен силует със леден резултат, с цел да намалите фините бръчки, или овлажняващо червило, което придава размер на устните и възвръща естествения им розов цвят.

3. Техният звезден артикул: мицеларна вода

Мицеларната вода не може да липсва от рафтовете в банята на французойките, защото за тях това е най-голямата загадка да покажат безупречната кожа. Всъщност чешмяната вода в никакъв случай не се вписва в ежедневната им рутина за хубост. Този артикул отстранява следите от грим и всевъзможни замърсявания, като в същото време не вреди по никакъв метод на кожата.

4. Превантивни грижи

За французойките, колкото по-млада стартира рутината за хубост, толкоз по-добре. Същото може да се каже и за процедурите срещу стареене. Около 25-годишна възраст те стартират да употребяват козметика, с цел да понижат първите признаци на стареене, тъй като както се споделя, предварителната защита е по-добра от лекуването.

5. Винаги имат време за маска

Кожата на деколтето и шията е нежна като тази на лицето, тъй че би трябвало да й обърнете особено внимание, в случай че желаете да резервира младежкия си тип допустимо най-дълго. Ето за какво французите употребяват характерни лекувания, с цел да се грижат за тези области на тялото. Следвайте и вие тези правила, с цел да се радвате на хубостта, която имат французойките.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР