Наред с интерактивната телевизия, която несъмнено се наложи като номер

...
Наред с интерактивната телевизия, която несъмнено се наложи като номер
Коментари Харесай

Защо да изберем сателитна телевизия от А1

Наред с интерактивната телевизия, която безспорно се наложи като номер едно напоследък, технологията на сателитната телевизия освен не е забравена, а e нещо, което доста хора не престават да търсят.

Сателитната телевизия има редица особености, само че за разлика от всички останали решения, тя не зависи от съществуване на мрежова инфраструктура и безусловно може да бъде налична съвсем на всички места, до момента в който други форми на предаване, като кабелната или цифровата телевизия, могат да бъдат лимитирани до избрани региони. Сателитните сигнали могат да бъдат получавани в отдалечени или труднодостъпни места, където другите способи на телевизионно предаване са затруднени или невъзможни.

Същевременно сателитната телевизия предлага необятен набор от канали и стратегии, които могат да бъдат избирани от феновете. От спортни, новинарски и развлекателни канали, до просветителни, музикални и детски стратегии, сателитната телевизия дава многообразие от варианти, което дава отговор на другите ползи и желания на феновете.

Наскоро А1 разгласи особено предложение за сателитна телевизия. Телекомът предлага пакет А1 ТВ 100 за 7,99 лв. на месец за целия интервал на абонамента при подписване на двугодишен контракт. Предложението важи за нови клиенти на компанията, които търсят надеждна услуга, работеща в цялата страна. Офертата е налична в магазините на телекома и онлайн на A1.bg.

Пакетът за сателитна телевизия А1 ТВ 100 включва над 100 канала, от които над 10 са с HD качество на картината. Сателитната телевизия на А1 е идеално решение за местата, където няма построена закрепена мрежа. Услугата е извънредно надеждна и предлага картина в безупречно качество, даже при неприятно време. Телекомът обезпечава цялото нужно съоръжение за периода на контракта и безвъзмездна и бърза апаратура.

Сателитната телевизия е в положение да предава наличие във висока разграничителна дарба (HD) и 4K формат, което обезпечава извънредно ясни и детайлни изображения на телевизионния екран. Това е изключително значимо за феновете, които се стремят към висококачествено образно преживяване. Сателитната телевизия е известна със своята надеждност и непоклатимост на сигнала. Поради потреблението на спътници, които са ситуирани на орбита в космоса, сателитната телевизия е по-малко подвластна на външни разстройства и интерференции, което води до по-стабилно и безпроблемно гледане на предаванията.

Сателитната телевизия може да бъде по-икономична спрямо други форми на телевизионно предаване, изключително в региони, където кабелните мрежи са скъпи или мъчно налични. За разлика от кабелната телевизия, която изисква инфраструктура и връзки, сателитната телевизия употребява съществуващите спътници и приемници, което може да понижи разноските за апаратура и поддръжка.

Интересното в тази ситуация е, че клиентите на A1, които за под 8 лева могат да се възползват от сателитно решения, получават и Xplore TV GO, с който могат да гледат каналите и на своя телефон през мобилната мрежа.

Услугата на А1 предлага и редица спомагателни функционалности на потребителите. Сред тях са опцията за сдвояване на дистанционното управление на приемника за сателитна ТВ с това на тв приемника, с цел да се употребява единствено едно.

Клиентите могат да преглеждат програмата на всички ТВ канали, да зададат увещание за идно предаване и да основават описи с обичани канали. Потребителите могат и да записват излъчвания, които да гледат в комфортно за тях време.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР