Наред с голми спонсори Левски има и няколко по-малки партньора,

...
Наред с голми спонсори Левски има и няколко по-малки партньора,
Коментари Харесай

Левски рекламира вода, водка и ароматизатори

Наред с голми спонсори Левски има и няколко по-малки колегата, които оказват помощ на " сините ", написа " Тема Спорт ".

След Ерата " Васил Божков " на " Герена " няколко фирими протегнаха ръка на 26-кратните първенци - това се случи по време на пандемията. Тогава компания, произвеждаща алкохол, създаде специфичен артикул за почитатели на отбора.

Те могат да пазарят водка " Златибор ", а част от парите отиват в клуба. Любопитното е, че при стайна температура бутилката е с прелестен матово бял цвят, а когато бъде изстудена до 11 градуса, цветът се трансформира и тя става синя.

Освен водка от " Герена " популяризират и вода. В края на предходната година бе подписан контракт с компания, произвеждаща зеолитна вода " Севтополис ".

Наред с това Левски популяризира и специфични ароматизатори за кола, създадени от " Макс Фреш Еър ". Те са във формата на буквата " Л " - като това, стоящо на фланелките на тима. Със закупуването на подобен артикул почитателите на " сините " също вкарват пари в касата на клуба.

Всичките тези партньорства бяха подписани, откакто клубът изпадна в жестока финансова рецесия. Тя продължава от началото на 2020 година до в този момент.
 Близнаците Цоневи с изискване, с цел да подпишат с Левски
Близнаците Цоневи с изискване, с цел да подпишат с Левски

Братята желаят първо да получат забавените си заплати, преди да се обвържат с клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР