Напуснете Русия, докато можете. Към това призова американското посолство в

...
Напуснете Русия, докато можете. Към това призова американското посолство в
Коментари Харесай

САЩ към съгражданите си: Напуснете Русия, докато можете

Напуснете Русия, до момента в който можете. Към това прикани американското посолство в Москва съгражданите си. Това беше обявено на уеб страницата на дипломатическата задача.

" Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да посещават Русия, а тези, които се намират там или пътуват за Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната, до момента в който към момента има лимитирани благоприятни условия за търговски пътувания ", обявиха от посолството.От там показаха опасения, че съветската страна може " да откаже да признае двойното поданство на жителите на Съединени американски щати, да откаже на тези лица достъп до консулска помощ от Съединени американски щати, да им забрани да напущат Русия и да ги призове на военна работа ", написа БГНЕС. 

Отбелязва се, че броят на комерсиалните полети към този момент е извънредно стеснен и постоянно няма опция да се купи билет в къс период преди пътуването. " Сухопътните направления с автомобил или рейс към момента са отворени. Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало сами да се погрижите за това допустимо най-скоро ", показват от посолството.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР