“ напуснаха пленарна зала, заради вкарването в Изборния кодекс на

...
“ напуснаха пленарна зала, заради вкарването в Изборния кодекс на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Брутално е да се цензурира дебата за връщането на хартиената бюлетина в НС


„ “ напуснаха пленарна зала, поради вкарването в Изборния кодекс на така наречен броячки на бюлетини, препоръчани от. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “.

Това, което се случва сега, е цялостен безпорядък. Опитват се напълно да разфокусират това, което се случва в пленарна зала, с една единствена цел – да вкарат в Изборния кодекс хартиената бюлетина. Явно задачата им са локалните избори, където им е силата. Там те са царете на невалидните бюлетини. Ето за какво ние излязохме от пленарна зала – не можем да сме част от това закононарушение, което се случва сега “, съобщи съпредседателят на „ “.

Сканиращите машини бяха препоръчани от преди към две седмици. Тогава от придвижването обясниха, че по този метод ще се отстраняват два съществени казуса - невалидните бюлетини и подправените секционни протоколи. От „ “ обаче се заканиха, че няма да им разрешат да прокарат това безумство.

прикани да се отбрани демокрацията и хората да излязат на митинга довечера. Според него е брутално да се цензурира дебата за връщането на хартиената бюлетина в Народното събрание.

Вижте какво още сподели той във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР