Напусна ни отец Тодор от Асеновград. За смъртта му съобщиха

...
Напусна ни отец Тодор от Асеновград. За смъртта му съобщиха
Коментари Харесай

Асеновградчани потънаха в скръб, почина отец Тодор

Напусна ни отец Тодор от Асеновград. За гибелта му оповестиха локални поданици в обществената мрежа.

Отец Тодор Димитров бе един от най-достолепните свещеници в Асеновград. Над от 40 години той бе духовник в църквата " Света Богородица - Благовещение ".

" За същинските, за положителните хора, за тези, чиято светлина отразява света и го прави по-добър, би трябвало доста да се приказва, личностите им би трябвало да се ценят и почитат. Днес умря една от тези забележителни и свети персони – отец Тодор – човек добродушен, радушен, съзнателен, угодлив, милосърден, съчувствен, мирен и толерантен, теоретичен да преуспява в смирението, да осветява с добротата си и най-тъмните пътища, привикнал да прави и невъзможното в името на добротворството и човеколюбието! Благодарим, че Ви имахме, че бяхте нашата опора, нашата поддръжка, нашият нравствен дирек и добродушен медиатор с Бог и същинската православна религия!Светла ти памет, отец Тодор! Бог да те елементарни! ", написа Васил Василев, локален гражданин.

Стотици асеновградчани реагираха на обявата.

Опелото и погребението ще бъдат на следващия ден от 10:00 часа в двора на църквата " Света Богородица -  Благовещение ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР