Напускащият поста президент на Индонезия Джоко Видодо награди своя вероятен

...
Напускащият поста президент на Индонезия Джоко Видодо награди своя вероятен
Коментари Харесай

Видодо на Индонезия награди вероятния приемник Прабово с 4-звездно генералско звание

Напускащият поста президент на Индонезия Джоко Видодо награди своя евентуален правоприемник, министъра на защитата Прабово Субианто, с почетно генералско звание с четири звезди.

Прабово, който по-рано този месец завоюва съкрушително президентските избори в страната съгласно неофициални бързи преброявания, получи второто най-високо военно звание в Индонезия, нормално притежавано от боен офицер на страната.

„ Тази чест е форма на благодарност, тя препотвърждава предаността към народа и страната. Бих желал да поздравя военачалник Прабово Субианто “, сподели Видодо, прочут още като Джокови, в сряда, преди да закачи реверите с четири златни звезди на блейзъра на 72-годишния мъж.

Наградата бележи кулминационната точка на траялото десетилетия ребрандиране на Прабово, който беше някогашен генерал-лейтенант и пълководец на специфичните елементи на армията, известни като Копасус, които бяха упрекнати в нарушавания на човешките права, в това число изтезанията на 22-ма деятели през 1998 година който се б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР