Напускащият Ливърпул след края на сезона мениджър на тима Юрген

...
Напускащият Ливърпул след края на сезона мениджър на тима Юрген
Коментари Харесай

Клоп след изказването на Ван Дайк: Пишете каквото искате, Ливърпул е стабилен

Напускащият Ливърпул след края на сезона управител на отбора Юрген Клоп прикани за успокоение, откакто капитанът на „ алените “ Върджил ван Дайк изрази неустановеност по отношение на оставането си на „ Анфийлд “ след раздялата с немския ментор.

„ Това е нещо изцяло обикновено. Ясно е, че външният свят няма да даде и секунда да го преосмислиш. Преди седмица никой не знаеше за обстановката с мен. На тях им оставаше по 18 месеца от актуалните контракти и никой не задаваше въпроси, тъй че ни дайте малко отмора. Никой не би трябвало да се тормози. Пишете каквото желаете, клубът е постоянен. Всичко ще бъде наред, на 100% съм сигурен в това. Препоръчвам на всички да останат спокойни. Много постоянно опасенията на почитателите не са толкоз огромни, колкото в действителност си мислите, че са. Подценявате интелигентността на нашите последователи “, сподели Клоп на днешната си конференция.

В сряда вечер водачът във Висшата лига посреща намиращия се в добра форма в последно време тим на Челси, който ще се опита да спъне мърсисайдци в битката им за шампионската купа. Клоп е наясно с това против какъв отбор ще се изправи след ден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР