Напускането на Мехди Бурабия породи сериозно напрежение в редиците на

...
Напускането на Мехди Бурабия породи сериозно напрежение в редиците на
Коментари Харесай

Напускането на Бурабия породи сериозно напрежение в Левски

Напускането на Мехди Бурабия породи съществено напрежение в редиците на гранда Левски. С продажбата на качествения играч, за " сините " изниква забележителен проблем в средата на терена, написа Sporta.bg.

Треньорът Митов и оня ден след контролата с Черно море призна, че избира Бурабия да остане, вместо Левски да прибере пари за него от Коняспор.

Вече се завъртя и дежурният вид в последните години с Владимир Гаджев, който е свободен сътрудник и от известно време тренира с един от юношеските отбори на " Герена ". Франсиско Жуниор от норвежкия Стрьомгодсет е най-спряганото име за нов полузащитник. Той, както и Гаджев, както и състезател от Бург он Брес от Лига 2 на Франция, са по-скоро отбранителни халфове, а Митов има крещяща потребност от изобретателен полузащитник, който да връзва играта, написа " Тема: Спорт ".

Наличен е и вид с крило от Сърбия, загатва се единствено името Тадич. Днес " сините " играят втората си лятна контрола със сръбския Радник в Правец, от 18:30 часа. Мачът още веднъж няма да бъде излъчен по клубната телевизия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР