Напускам поста и оттеглям жалбите срещу уволнението си и прекратявам

...
Напускам поста и оттеглям жалбите срещу уволнението си и прекратявам
Коментари Харесай

Напускам поста и оттеглям жалбите, явно съм много неудобен

Напускам поста и отдръпвам жалбите против уволнението си и приключвам ръководенето на „ Кинтекс”. Това разгласи шефът на държавната компания Александър Михайлов.

Той обаче уточни, че ще съди министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова за " лъжи, казани по негов адрес ".

„ Явно съм доста неуместен за госпожа Нинова. Защото тя даже не изчака съдът да се произнесе законно или не е първото ми уволняване. Сигурно под нейно давление аз бях уволнен повторно. Тя не пожела да приказва с мен, когато беше в „ Кинтекс”. Аз не драпам да работя там, не желая да работя с Нинова и с това управление на ДКК”, изясни Михайлов, като уточни, че решението му да напусне е фамилно.

Михайлов изясни, че оставя „ Кинтекс” в „ съвършено състояние” с погасени заеми, десетки милиони по сметките и контракти за над 110 млн., обезпечаващи активността за идващите две години. „ Да забележим дали сметките няма да се източат за комисионни и дали няма да се пришият медиатори към заварените договори”, уточни той пред Нова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР