Напук за слуховете за раздяла, Златка Райкова вече подготвя своята

...
Напук за слуховете за раздяла, Златка Райкова вече подготвя своята
Коментари Харесай

Златка се жени през есента! Двамата с Георги започват да работят за бебе

Напук за слуховете за разлъка, Златка Райкова към този момент приготвя своята женитба, научи HotArena.

Блондинката е в трескава подготовка за най-важния ден в живота си. Русата Златка е избрала по кое време да се случи всичко, като за в този момент знаем, че ще бъде през есента. В момента се оглежда за рокля, с която да засенчи всички. Заради уговорките на Георги най-удачният месец е септември

Райкова мечтае да има шикозна женитба, която дълго да се помни . ММА боецът напира щастливият им ден да бъде в стеснен кръг, само че тя изрично отхвърля. Тя желае всичко да е охолно, а на към да са всичките й другари и познати, писа „ България Днес “.

Добре осведомени източници разкриват, че двамата ще стартират да работят за бебе. Това ще се случи не по-рано от финала на шоуто. Златка смятала, че има съществени шансове да завоюва „ Като две капки вода “ и щяла да даде всичко от себе си, с цел да реализира успеха.

И въпреки че мнозина считат, че годежът в шоуто е нагласен, Райкова засвидетелства любовта си към Георги и по различен мотив – рождения му ден преди 4 дни: „ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ДОБРИЯ ЧОВЕК, КОЙТО ПОЗНАВАМ! ТИ СИ МОЕТО СЕМЕЙСТВО И СЪЖАЛЯВАМ АКО НЯКОГА ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО СЪМ ТЕ ОБИДИЛА! ТИ МЕ НАПРАВИ ПО-ДОБЪР ЧОВЕК С ТВОЕТО ТЪРПЕНИЕ И ДОБРОТА! ОБИЧАМ ТЕ “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР