Напук на пандемията и вече традиционния за ул. Цар Иван

...
Напук на пандемията и вече традиционния за ул. Цар Иван
Коментари Харесай

Ново място: Wonderland Gelato & Sweets

Напук на пандемията и към този момент обичайния за ул. " Цар Иван Шишман " ремонт основателките на Елена Дечкова и Надежда Христова отвориха второ заведение. е тематично продължение на авторските десерти и брънч от ул. " Парчевич ", само че тук те са под формата на джелато и сорбета, а вафлените фунийки са по лична рецепта.

Надежда и Елена не одобряват с лека ръка провокациите (конкуренция, мерки), само че " имаме неповторимо преимущество пред всички останали - не залагаме на нормалните усети, а на нашите авторски от сладкарницата, която въпреки всичко за две години и половина се трансформира в някакво име ". Всяка седмица предложенията се сменят, а ще има и сезонни любимци като сорбе с просеко, джелато с усет на тиква или греяно вино.

Съчетанията интригуват с имената си: " Бони и Клайд " (шамфъстък, малина и бял шоколад), " Миньони " (ванилия, маракуя и манго) или " Трите прасенца " (към сладките съставки има и малко бекон) са двойници на десерти в сладкарницата. До дни ще има и пухкави гофрети под формата на хапки, като от горната страна ще може да се добави със сладолед и декорация.
Автор: Андреа Пунчева
Отворили са в средата на септември, прецизира Надежда, която е сладкарката в партньорството (другата бизнес половинка, Елена Дечкова, стои зад напитките), тъй като " ни се правеше нещо ново, пък и помещението се оказа свободно и идеално ". Фасадата на ъгъла на " Шишман " и " Вазов " е изрисувана за два дни и притегля погледите на минувачите. Предлагат също качествено кафе и безалкохолни, акцент, както и в другото им заведение, са продуктите.

Добрите места и услуги ще се развиват даже и по време на рецесия. За този сантимент, постоянно повтарян през последната година и половина, наподобява, че се откри още едно доказателство.

Адрес: ул. " Цар Иван Шишман " 15
Капитал - брой 41
Работно време: всеки ден, 11-20 ч.
Фотограф: Андреа Пунчева
Напук на пандемията и към този момент обичайния за ул. " Цар Иван Шишман " ремонт основателките на Елена Дечкова и Надежда Христова отвориха второ заведение. е тематично продължение на авторските десерти и брънч от ул. " Парчевич ", само че тук те са под формата на джелато и сорбета, а вафлените фунийки са по лична рецепта.Надежда и Елена не одобряват с лека ръка провокациите (конкуренция, мерки), само че " имаме неповторимо преимущество пред всички останали - не залагаме на нормалните усети, а на нашите авторски от сладкарницата, която въпреки всичко за две години и половина се трансформира в някакво име ". Всяка седмица предложенията се сменят, а ще има и сезонни любимци като сорбе с просеко, джелато с усет на тиква или греяно вино.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Места
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР