Напролет започвам нов живот. От Нова година съм друг човек.

...
Напролет започвам нов живот. От Нова година съм друг човек.
Коментари Харесай

Всяка жена има нужда от много неща, но от тези 7 – не!

Напролет стартирам нов живот. От Нова година съм различен човек. През лятото всичко ще бъде друго. Идната есен е крайният период да стартира на чисто.

Чували сме такива закани с килограми и всяка от тях е безусловно безапелационна. Но смяната, в каквато и посока да е тя, е развой, не става изведнъж и изисква подготовка. Като начало разчистете към себе си – от всичко, което ви пречи, не ви е забавно, което ви разсейва и не ви доставя наслаждение:  

Неудобни обувки

Не е значимо какъв брой добре изглеждате с тях и по какъв начин съблазнително акцентират вашия аутфит за офиса – в случай че ви предизвикват болежка при всяко придвижване, а краката ви се покриват с мазоли и коленете ви стартират да щракат от отмалялост поради ходенето с този чифт, значи в действителност би трябвало да забравите за него.

Толкова прелестни обувки не ви дава сърце да изхвърлите? Приберете ги в шкафа и ги обувайте за някоя специфична фотосесия или къс миг, в който можете да издържите с тях, само че никога не ги носете по през целия ден.

Стари съдове

Чашите, които сте си купили още когато сте излезли за първи път чартърен на квартира или в общежитие, са ви служили правилно, само че към този момент са нащърбени, не са цялостен комплект и към този момент не наподобяват толкоз добре. Когато към този момент сте обвързани и се местите в собствен дом, или пък в по-просторно жилище, е хубаво да обновите кухненските принадлежности и съдове, с цел да имате нови красиви моменти с тях.

Старо долни дрехи

Онова, което е прикрито под облеклата ни, доста въздейства на това по какъв начин се усещаме. И тук не става въпрос да носим единствено секси долни дрехи, а да се извиним с всевъзможни модели, които не са комфортни, качествени, здрави. Сутиени с раздължен ластик на презрамките, захабени бикини, всички сходни неща би трябвало да излязат от дрешника и живота ви. Бельо, чорапи и всичко, което се допира до тялото ви, би трябвало да е в изрядно положение.

Стара козметика

Основната роля на козметиката е да укрепва естествената ви хубост, а не да провокира инфекции, което е неизбежно, в случай че пазите козметични артикули с изминал период на валидност. Препоръчително е всяка година да преглеждате козметичния си несесер и да обновявате наличието му.

Отеснели джинси

Мечтаете да влезете още веднъж в тях – признайте си, тъй като в случай че не го извършите, няма да ви повярваме! Всяка жена си има някои облекла, които обожава, тъй като преди 5 години е изглеждала фантастично с тях, и въпреки че от тази фантастика я разделят 2 деца и 8 кг повече, не желае да ги изхвърли. Любими, само че омалели джинси и тясна пола за мнозина са мотивация за постигането на мечтаната форма. Но тази мотивация не е кой знае какъв брой ефикасна, тъй като вероятността да свалите тези килограми не е доста елементарно постижима и е надалеч по-добре да имате облекла, които отиват на тялото ви, каквото е сега. 

Продължава на страницата на

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР