Напрежението в сглобката“ на властта расте. Лидерът на ГЕРБ Бойко

...
Напрежението в сглобката“ на властта расте. Лидерът на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Очакват ли ни избори 2 в 1 : Коментар на социолози

Напрежението в „ сглобката “ на властта пораства. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заприказва за избори 2 в 1, в случай че Министерство на външните работи не бъде управлявано от техен кадър. За идната ротация приказваха  в студиото на „ Твоят ден “ по NOVA NEWS районният шеф на организация „ Кантар “ Марчела Абрашева и социологът от „ Тренд “ Евелина Славкова.

Абрашева съобщи, че в политически проект не се случва нищо ново. По думите ѝ всяка една от страните в ръководещата некоалиция се пробва да получи по-добри условия след ротацията.

Славкова е на мнение, че нито една от ръководещите политическите сили няма интерес да отиде на избори. Според нея, възможната появя на нови политически планове като „ Трети март ”, свързван с президента Румен Радев, би била притеснителна за властта. Социологът счита, че е мъчно да се направи друга политическа коалиция, с изключение на актуалната. Славкова акцентира, че доверието в ПП-ДБ е спаднало. Тя е на мнение, че няма да има избори 2 в 1 през идващите 18 месеца.

Марчела Абрашева счита, че е било предстоящо да има спор за министерските постове. Тя е скептична към новите политически планове. районният шеф на организация „ Кантар “ добави, че все пак няма смяна в електоралната картина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР