Напрежението в Мездра след смъртта на 8-годишното дете, което беше

...
Напрежението в Мездра след смъртта на 8-годишното дете, което беше
Коментари Харесай

Тома Томов за смъртта на внука си: Това е злодеяние, искаме среща с главния прокурор

Напрежението в Мездра след гибелта на 8-годишното дете, което беше открито на улицата с огнестрелна рана не стопира да пораства. По-рано през днешния ден бе извършено протестно шествие пред полицията, проведено от околните на починалото дете. Близки на почернената фамилия настояха за среща с основния прокурор и зададоха въпроси, които съгласно тях, към момента са без отговори.
Дядото на убитото момче някогашният народен представител Тома Томов съобщи, че действието граничи със злочинство.
„ Тук сме по отношение на убийството на моя внук Томи. Аз съм правист от 1985 година и не мога да дам подготовка на действието, което е осъществено. Просто няма текст от закона, който да обхване цялата незаконна активност на това семейство – ликвидиране, събличане на жертвата, влачене, оставен на тротоара, прикриване на истината “, изясни дядото на момчето.
Той посочи, че околните нямат укор към работата на следствените органи и прокурорите, само че имат няколко въпроса по случая.
Дядото насочи своите въпроси към прокуратурата и проверяващите органи. Първият от тях е за какво не са претърсени останалите здания, освен дома, на обвинения и за какво не са снети пояснения от брачната половинка му, която твърди, че не знае български, а живее в България от 30 години, и за какво не е арестувана. „ Имаме съществени учредения да считаме, че тя взе участие в закононарушението “, съобщи дядото.
Намерени ли са облеклата на детето и къде са, дали са унищожени, попита още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР