Напрежението в MasterChef става все по-голямо. Доказа го миналата седмица,

...
Напрежението в MasterChef става все по-голямо. Доказа го миналата седмица,
Коментари Харесай

MasterChef 2019: MasterClass от шеф Георги Бойковски и пореден стрес тест

Напрежението в MasterChef става все по-голямо. Доказа го предходната седмица, когато Даниела не съумя да се оправи с поставената ѝ задача и се раздели с престилката си.
 MasterChef 2019: MasterClass от началник Петър Михалчев и кой ще се провали на стрес теста
MasterChef 2019: MasterClass от началник Петър Михалчев и кой ще се провали на стрес теста

Японската кухня ще се окаже доста забавна и сложна

Тази седмица обаче борбата продължава. Кутията на MasterChef ще насочи следващото предизвикателство към хоби-готвачите с рецепта, която е добре позната в цяла Европа. Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу обаче ще затруднят участниците оптимално, като умножат задачата по три и сложат времеви предел от 60 минути.
 Снимка 415538

Ще бъде в действителност мъчно, само че ще си заслужава, тъй като спечелилият ще отиде на MasterClass и ще може да избере противниците си. В днешния MasterClass началник Георги Бойковски ще влезе в кухнята на MasterChef, с цел да покаже по какъв начин една юфка с телешка опашка и кашкавал може да се модифицира до екстравагантно и настоящо ядене.
 Силвена Роу, MasterChef 2019 и какво би трябвало да има идващият победител
Силвена Роу и магията на десертите без скотски артикули и захар

Новият член на журито в MasterChef за здравословното хранене, за предизвикването в MasterChef и за това какво е най-важното в една кухня

Този, който се оправи най-добре, ще получи значката за имунитет. Тримата, които се показват най-зле на първото предизвикателство, ще отидат на стрес тест. Естествено, задачата им няма да бъде по никакъв начин лесна и напрежението ще си каже думата, а този, който " прегори ", ще отиде на елиминация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР