Напрежението се покачва още повече в следващия епизод на криминалната

...
Напрежението се покачва още повече в следващия епизод на криминалната
Коментари Харесай

Ина в бясно състезание с времето в новия епизод на „Клетката“

Напрежението се повишава още повече в идващия епизод на престъпната драма “Клетката ”. Нов поврат на събитията ще изненада семейство Арнаудови, които се състезават с времето, с цел да оцелеят в рисковата обстановка. Часовете на Ина (Гергана Данданова) отвън пандиза безмилостно изтичат, а появяването на нейния липсващ брачен партньор Тодор (Мартин Димитров) прекатурва проектите на всички герои. Какво тъкмо ще се случи, следва да разберем на следващия ден вечер, от 22:00 ч. по NOVA.

След сключването на договорка с мафията, Ина съумява да освободи отвлеченото си дете и получава нов ултиматум за връщането на откраднатите милиони. Помощта, която й оказва някогашната затворничка Златна (Сияна Начева), е непредвидена, само че решаваща и идва тъкмо в най-важния миг. Контактите на красивата Златна в политическите среди обезпечават късмет за Ина да избави щерка си Михаела (Маргарита Лъчезарова), изнудвайки прочут зам-министър. Благодарността на Ина към Златна е огромна, само че и двете даже не подозират какви последици ще има след техния шантаж.

Михаела към този момент е в обятията на майка си, чиято първа грижа е да скрие своето дете на допустимо най-сигурното място. За това ще й помогне София (Жаклин Дочева), която приема 17-годишното момиче като своя щерка, макар сложните им връзки в последно време. Какъв ход ще измисли София и къде е решила да приюти Михаела?

Проблемът с изчезналите 10 милиона обаче остава една от най-сериозните закани за Арнаудови, тъй като отсрочката за намирането на парите е единствено 48 часа. Внезапно завърналият се Тодор, който се оказва жив, има какво да каже по въпроса. Но къде е бил от самото начало, с каква шокираща информация разполага и по какъв начин дейностите му ще провокират цялостен поврат на събитията? 

И до момента в който минутите на Ина отвън пандиза изтичат, общественият контрольор Димитър Пелев (Асен Блатечки) е под все по-голямо напрежение. Неговият конкурент – основният надзорник Кирил Горанов (Веселин Петров) ловко употребява обстановката и настройва затворничките срещу Ина и Димитър, подписал нейното позволение за работа на външен обект. Тази привилегия мощно нервира останалите дами зад решетките. Яростта им, направлявана от хитрия Горанов, заплашва да излезе отвън надзор. Повлияна от цялата обстановка, даже и Маргарита (Мира Бояджиева) стартира да се съмнява в Ина. Единствената, която гласоподава на Арнаудова цялостно доверие, е нейната съкилийничка Неда (Детелина Стойчева). Ще успее ли Ина да се върне в пандиза в точния момент в оставащите й четири часа, преди да бъде оповестена за национално търсене – не пропускайте да наблюдавате в идващия епизод на „ Клетката “ този петък, от 22:00 ч., по NOVA. 

Повече вести за най-новия български сериал следете на  му и в .

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР