Напрежението продължава да расте и в новия епизод на Hell’s

...
Напрежението продължава да расте и в новия епизод на Hell’s
Коментари Харесай

Безпрецедентно напрежение в Hell’s Kitchen тази вечер

Напрежението продължава да пораства и в новия епизод на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA. Сблъсък на мощни характери в тима на Червените ще се трансформира в повода за невижданото повишаване на налягането в Кухнята на Ада, а абсурдът ще приключи по неочакван метод.

Единственият лъч светлина ще бъде разцъфващата обич сред Симона от женския тим и Димитър от мъжкия. След като Мони се срещна със фамилията на Митко в родния му град Дългопол, довечера двамата ще се впуснат във въодушевяващ танц и ще съберат погледите на съотборниците си и началник Виктор Ангелов.

Напрежение в звездния тим също няма да липсва. Конфликт сред Бони и Гатьо ще е повода за първи път да чуем от устата на командоса думите “Без принуждение, апелирам ”. Златните изгубиха един от своите предходната седмица и още веднъж са застрашени, в случай че не завоюват кулинарната борба против един от тимовете.

Тази вечер още един от участниците в Hell’s Kitchen 6 ще бъде посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”. Кой ще бъде той и какво ще опише пред водещия Станислав Иванов? Епизодът ще е разполагаем в, и незабавно след телевизионното лъчение по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР