Напрежението на плейофите е нещо нормално за Александър Везенков. Крилото

...
Напрежението на плейофите е нещо нормално за Александър Везенков. Крилото
Коментари Харесай

Везенков продължава да мачка в БФБ е-баскет лигата

Напрежението на плейофите е нещо обикновено за Александър Везенков. Крилото на националния тим и гръцкия „ Олимпиакос “ има сериозен опит във значими мачове. Така стартът в плейофите на БФБ е-баскет лигата се оказа преодолимо затруднение за него. След като надделя с безапелационни резултати всички 15 свои противници в групата си в първия стадий, Саша продължи по същия метод и в елиминациите. Той надделя Cob. Vikings с безапелационното 142:50 и е на крачка от присъединяване в идващия стадий на тази фаза на шампионата.

Две победи в плейофите записа юношеският национал Дамян Минков. Със своя „ А1 Академик “ (София) русенецът надделя „ Атлетик “ два пъти – със 168:106 и 116:106. Две загуби пък записа Антон Диков от „ Черноморец “ на Eli-Roksi – 107:112 и 102:134. В същия поток с победа започва елиминациите Александър Матушев, победил с „ Ямбол “ „ Спартак “ (Плевен) със 146:108.

Подобно на Везенков, без загуба присъединяване си в шампионата продължава Ерик Искренов. С тим „ Левски Лукойл “ той надделя „ Джеди Мастърс “ със 126:109.

Пълна стратегия на плейофите и резултати

Днес в канала на лигата в YouTube ще бъдат излъчени пет срещи от конкуренцията .

Най-интересните конфликти от плейофите ще бъдат по традиция и в ефира на ТВ1.

В понеделник посетител в студиото на малкия екран ще бъде Изпълнителният шеф на БУБА Баскетбол и някогашен селекционер на младежкия народен обор Мануел Марков.

Програма и класиране в първия стадий на БФБ е-баскет лигата

Най-доброто от първата фаза вижте тук:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР