Напрежението между заложниците се засилва с нови разкрития. Една тайна

...
Напрежението между заложниците се засилва с нови разкрития. Една тайна
Коментари Харесай

Драматични обрати и нов опит за бягство в „Пъзел: Похитени“

Напрежението сред заложниците се ускорява с нови разкрития. Една загадка става ясно, а нов проект е в ход в новия епизод на уеб сериалът, който приковава вниманието с под напрежение сюжет -. Ира в центъра на събитията, само че ще успее ли да се оправи с значимата задача, проследете във.
 Пъзел Похитени NOVA
Младежите схващат истината за тайната идентичност на Ира. Красавицата се оказва звезда в сексуален чат канал , в който един от потребителите е младият наемник Боби. Най-съобразителните от групата – Ади и Тони, незабавно виждат в тази информацията опция за избавление. Идеята е елементарна – Ира съблазнява Боби и краде ключовете за жилището.
 Пъзел Похитени NOVA
Планът е в ход, младата актриса съумява да убеди наемника, че го харесва и двамата остават уединено. Докато Ира и Боби се сближават, спорът сред Ади и Тони набира нови сили. Наранен от изневярата с най-хубавия му другар, програмистът се пробва да си изясни къде се крие повода за провалената им връзка.-->
 Пъзел Похитени NOVA
Ира съумява с ловкост да се добере до ключовете. Ще успее ли да избяга, или тя ще бъде първата жертва на нарушителите? Отговорите на тези и още доста въпроси ще разберете в новия епизод на във. Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн всяка сряда в 16:00 ч.
 Пъзел Похитени NOVA
Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР