Напрежението е ежедневие – за пред хората, за пред медиите.

...
Напрежението е ежедневие – за пред хората, за пред медиите.
Коментари Харесай

Георги Свиленски: На 99% отиваме на избори 2 в 1, ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се разберат

„ Напрежението е всекидневие – за пред света, за пред медиите. Досега всичко, което беше казано в записа от съвещанието на „ Продължаваме промяната “, виждаме, че се извършва. Тази тяхна неофициална предизборна стратегия или платформа беше изпълнена “. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ по бТВ зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски по отношение на разпадането на некоалицията.

Той да образец с „ изпирането на Борисов “, с връщането на имунитета на Борисов, с връщането на имунитета на Петков, с прекратяването на делата против тях.

„ Сега, когато към този момент всичко това е завършило, на масата са регулаторите, повече министерства, повече зам.-министерски места желаят ГЕРБ, „ Продължаваме промяната “ пък не желаят да дават нищо – и стигаме до този пердах за плячката. Само че плячката за жалост са българските жители “, съобщи Свиленски.

Според него политическото напрежение не е същинско, а е двуличие и „ мъгла, която се спуска пред жителите “. Той счита, че договарянията ще бъдат реплика на такива.

„ Може би към седмица ще гледаме този спектакъл. На 99% отиваме на избори 2 в 1. Оставям 1%, тъй като въпреки всичко в никакъв случай не е ясно Борисов какво ще направи. ПП-ДБ и ГЕРБ няма да се схванат “, уточни Свиленски.

 

" Следете пътя на парите, само че не разчитайте на Комисията за битка с корупцията ", прикани той.

Какво още разяснява той - чуйте във видеото.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР