Напрежение по време на заседание на комисия във варненската община.Със

...
Напрежение по време на заседание на комисия във варненската община.Със
Коментари Харесай

Полиция нахлу на заседание на комисия в Община Варна

Напрежение по време на съвещание на комисия във варненската община.

Със скандал стартира съвещанието на комисия ПК „ Благоустройство и комунални действия ” във Варна. Мария Димитрова – консултант от партия “Възраждане ”, поиска  в дневния ред на комисията да влязат 6 точки, като ръководителят на комисията Христо Атанасов я предизвести, че нарушава правилника, като влиза в пояснителен режим към всяка една от точките. Наложи се намесата на общинска полиция, написа

Новопостъпилият консултант от партия “Възраждане ” Мария Димитрова изиска в предварителния дневен ред да влязат 6 точки, по които тя е внасяла докладни до ОбС- Варна през последните години.

Председателят на комисията Христо Атанасов я предизвести, че нарушава правилника, като влиза в пояснителен режим към всяка. Адвокат Димитрова предложи администрацията на Съвета да извади докладните от архива и да ги внесе по длъжностен път.

Даниел Николов, консултант от Български земеделски народен съюз се изрече, че тези изключителни оферти, заради значимостта им за града може да бъдат разисквани на нарочна среща в кабинета на Атанасов и по-късно да бъдат обсъждани от комисия БКД.

В този миг, без позволение от ръководителя, какъвто е протокола, думата взе юрист Даниела Сокорова, присъстваща като жител, която поддържа Мария Димитрова, настоя да бъде признато предлагането на Николов за среща при Атанасов, с цел да не се отсрочва решаването на проблемите в града.

Сокорова влезе в словесна престрелка с Христо Атанасов, който се опита да й вземе думата. Тъй като не съумя разпореди да бъде извикана защитата и приключи съвещанието. След 20 мин. общинска полиция пристигна, само че съветниците помолиха ръководителя за компромис и тя бе оставена в залата.

Така с час забавяне комисията стартира работа всъщност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР