Напрежение между управляващи и опозиция изригна в парламента по време

...
Напрежение между управляващи и опозиция изригна в парламента по време
Коментари Харесай

Напрежение в НС: ГЕРБ скочи на парламентарния шеф

Напрежение сред ръководещи и съпротива изригна в Народното събрание по време на контрола върху членовете на кабинета, отпред с премиера Кирил Петков. Заради процедурни нарушавания и хватки депутатите от ГЕРБ скочиха на председателстващия съвещанието Mирослав Иванов, а предшестващият свадата скандал бе провокиран от замяна на реплики сред финансовия министър Асен Василев и шефката на ПГ на Бойко-Борисовата партия Десислава Атанасова.



Стигна се до окупирането на президиума в пленарната зала от съвсем всички депутати от ГЕРБ. По-рано Десислава Атанасова разгласи от трибуната, че ръководството в лицето на четирите партии от обединението разрушава страната. " Слава Богу, че има съпротива. Ние от ГЕРБ ще се борим с всички сили за родината. Защото друго поданство нямаме ", съобщи тя с намек към Петков и неговия канадски паспорт.

Наложи се незабавно в залата да влезе и ръководителят Никола Минчев, с цел да се опита да успокои пристрастеностите. А със задачата персонално да брани премиера се зае рапърът Ицо Хазарта.





Единствено самобитният кордон, формиран от квесторите, не разрешава да се стигне до физически конфликт сред депутатите и министрите.

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР