Напрежение между двете формации, които стоят зад управлението - взаимни

...
Напрежение между двете формации, които стоят зад управлението - взаимни
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС са в някаква коалиционна формула

Напрежение сред двете обединения, които стоят зад ръководството - взаимни ултиматуми, неодобрение и дрязги. Какъв е изходът, ще се закрепи ли властта? В студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира " политическата обстановка разясниха политическият психолог проф. Антоанета Христова и политологът доцент Даниел Смилов.

Когато нямаш ясно съдружно съглашение, настъпват спорове, означи проф. Христова и добави, че действително те - ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, са в някаква съдружна формула, само че официално не могат да си го разрешат, тъй като техните гласоподаватели не могат да го допреглътнат.

В това ръководство се появява прикрито болшинство - ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ", които " систематично " гласоподават дружно, акцентира доцент Смилов. Притеснението на " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " е очевидно и разбираемо, че държавното управление може да остане като фасада, зад която в Народното събрание се конструира друго управническо болшинство, добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР