Напрежение, интриги и скандали тресат Министерство на младежта и спорта

...
Напрежение, интриги и скандали тресат Министерство на младежта и спорта
Коментари Харесай

ДРАМА в Lupa.bg: Секретарка в ММС ревна: Помощ, плашат ме с пистолет!

Напрежение, интриги и кавги тресат Министерство на младежта и спорта (ММС), ръководено от юриста на Слави Радостин Василев. Причината е в уволненията на порции по трима-четирима дневно и нов организационен устав, които изнервят чиновници, специалисти и шефове, рапортува източник на Lupa.bg от ММС.



Чашката на нелепостите във ведомството преляла през вчерашния ден, когато изплашена секретарка се обадила на сешния номер 112 и изревала, че се опасява за живота си. И с цел да е сигурна, че полицията ще дойде бързо, с цел да я „ спаси”, женицата декларирала, че чиновник в министерството има револвер и я заплашва.

Всъщност, в ММС се разиграли обичайният чиновнически скандал, подбуден от слух за уволняване по политически аргументи. Целият екшън, заслужен за латинодрама, се разиграл в правната дирекция на третия етаж, единствено през две стаи от тази министъра. За страдание Радостин Василев бил в Бояна, та след това наложило като изтъкнат правист да поразпита „ актьорите”.

Всичко стартира във вторник рано сутринта, когато чиновник, обвързван с ГЕРБ, научава от клюкарките в коридора, че е уволнен, тъй като на атестацията получил най-ниската оценка – 5.

Ядосан, чиновникът излял страстите си пред секретарката Монка и слязъл надолу да възпламени цигара. По трасето го срещнал консултант на министъра и го попитал какво става. Секретарката „ притеснена” разказала аргументите за абсурда и двамата решили да се обадят на полицията като оповестяват, че сътрудника им има револвер и животът им е заплашен.



От полицията още се смеят на цирка, тъй като пристигналите патрули открили, че пушкало няма, а единствено сърдит чиновник на ММС, трансформирал се в „ живо оръжие” от нерви. В късния следобяд през вчерашния ден последвали извинения, самопризнания и ред сълзи и сополи от „ изплашените за живота си” и всичко това съпроводено с оправдания кой се е обадил и за какво на полицията.

Реално уволняване няма, оръжие няма, само че има екшън с детайли на „ Съдби на кръстопът”, „ Море от любов” и „ Дързост и красота” в ММС, смее се информаторът на Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР