Напрегнат се получи разговорът между Поли Златарева и служебният земеделски

...
Напрегнат се получи разговорът между Поли Златарева и служебният земеделски
Коментари Харесай

Искри в ефир между Поли Златарева и земеделския министър Явор Гечев: Лошо нещо за БСП няма да кажа

Напрегнат се получи диалогът сред Поли Златарева и служебният аграрни министър Явор Гечев в „ Още от деня ” по Българска национална телевизия. Водещата стартира изявлението с въпроси за връзките на министъра с Българска социалистическа партия. След като Гечев се опита да ги заобиколи, в последна сметка той трябваше да спре журналистката да рови в тематиката с думите: „ Никога няма да кажа нещо неприятно за Българска социалистическа партия, това е моята партия! ”

След това водещата трансферира диалога към Ива Иванова, зам.-директор на фонд „ Земеделие ”, а в предишното е била манекенка. Гечев разгласи тази информация за „ кафява вест ”. „ Оставете най-малко една седмица новото управление на фонда да покаже, че не е единствено красиво ”, съобщи служебният министър. „ Парили сме се от „ калинките ”, по тази причина запитвам ”, съобщи Златарева. В оговор на това Явор Гечев пък напомни, че той самият е вадил обстоятелства за това събитие, появило се по време на ръководството на ГЕРБ.

Гечев довърши диалога по-спокойно, като съобщи решително, че не ни чака продоволствена рецесия, нито рецесия за дърва за огрев. Той съобщи, че ще има и ограничения, които ще разгласи дружно със зърнопроизводителите за решаването на проблемите с пшеницата и слънчогледа, които влизат у нас през Украйна.

 „ Солидарността ни с Украйна не трябва да се слага под подозрение ”, акцентира той. Гечев обаче разясни, че за украинското зърно сигурно ще бъде подложено на по-сериозен фитосанитарен надзор, тъй като страната няма европейските условия, които се съблюдават у нас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР