Напредналата възраст на 46-ия президент накара малък брой демократи да

...
Напредналата възраст на 46-ия президент накара малък брой демократи да
Коментари Харесай

Байдън „не е сигурен“, че ще се кандидатира за преизбиране, ако Тръмп не се кандидатира: „Не можем да го оставим да спечели“

Напредналата възраст на 46-ия президент накара дребен брой демократи да го призоват застанете настрани в интерес на по-млад, евентуално по-енергичен претендент, който съгласно думите на критиците му елементарно би победил господин Тръмп.

Но до момента в който приказва на събитие за набиране на средства отвън Бостън във вторник, господин Байдън сподели, че упоритостта на господин Тръмп на политическата сцена е за какво той не се отдръпва в интерес на ново потомство.

„ Ако Тръмп не се кандидатираше, не съм сигурен, че щях да се кандидатирам. Но ние не можем да му позволим да завоюва, сподели той.

Г-н Байдън понастоящем изостава от своя два пъти импийчмънт, упрекнат предходник в множеството изследвания на публичното мнение, като основни блокове за гласоподаване от неговата печеливша коалиция през 2020 година отхвърлиха поддръжката си за него на фона на мощната му поддръжка за Израел по време на двумесечния му интервал остаряла война против Хамас.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР