Направим ли добър резултат - ще правим правителство. Ако хората

...
Направим ли добър резултат - ще правим правителство. Ако хората
Коментари Харесай

Борисов с шокиращи разкриия! ПП-ДБ са готвели преврат в службите

" Направим ли добър резултат - ще вършим държавно управление. Ако хората ни дадат доверие - ще създадем България по-стабилна. В противоположен случай ще влезем в нов цикъл от избори. Това е тактиката на Политическа партия и Демократична България. Те знаят, че са тежко капсулирани, само че им би трябвало да са в Народното събрание, с цел да имат имунитет да ги пази от наказателно гонене. " Това съобщи в Търговище водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.Градът е следващата спирка от предизборната му обиколка.

Стягайте се - двама депутати желая, обърна се към актива Борисов. Избирателен окръг Търговище изпраща в Народното събрание единствено четирима народни представители. Ако имаме над 80 депутати - " Хемус " ще я довършим, уточни Борисов.

Зад нас оставяме неща, които можем да покажем, посочи той.

Борисов обърна внимание на непостроената автомагистрала " Хемус ".

За три години едно нещо ми покажете, което е направено - да цъкам с език и да крещя: " Браво! ", уточни Бойко Борисов, предават Епицентър.

" Зад нас оставяме неща, които можем да ги покажем. Затова си минах около детската градина, в този момент има още две, плюс театъра, плюс, плюс... Вчера имах много срещи с американски конгресмени и немски депутати. Тези три години не са единствено обратно, те са и настрана. Чудовищно е в този момент пътуването до Търговище. А автомагистралата към този момент щеше да е предходна Търново и Северна България щеше да наподобява по напълно различен метод ", уточни Борисов.

" Когато ни изтече предходният мандат, оставихме 1,3 милиарда лева в специфична сметка за дострояването на Хемус, 1,2 милиарда лева за дострояването на Търново-Русе. Това щеше да е готово ", продължи водачът на ГЕРБ.

Борисов разяснява и решението на ЦИК, задължаващо Николай Денков да отстрани пропагандните материали, на които е дружно с Борисов и Пеевски.

ПП-ДБ са готвели прелом в службите, разкри пред своите Борисов.

" Няма Ники да пътуваш, няма да си министър председател повече, няма ", обърна се задочно към Николай Денков водачът на ГЕРБ. И добави: " Нивото му е на зам.-министър. "
" Денков с цялото си безсрамие в този момент поставил билбордове с мен и Делян и пита кой желае да е министър председател. С тоя тил - на мен и на Делян, му хареса да е министър председател. Ники няма да пътуваш, няма да си министър председател повече. С това държание няма по какъв начин. Сложи си фотоси с Кирил и Асен, рекламирай се с тях ", отсече Бойко Борисов.

После се върна обратно във времето:

" Искаха обилно да разделим България 50:50. 50 за мен, 50 за тях. Тези неща, за които приказват в записите, ги желаеха от мен! "

" Представяте ли си да си водач на една партия и да си сложиш някой от партията. Все едно аз да сложа билборд с Теменужка и да сложа в профил Киро и Йордан Цонев. Аз на моите съм забранил да ми сложат физиономията. И сутринта си помислих, че те са ме поставили. Като погледнах, до мене Денков - мощен физически, респектиращ, величествен. Не го беше позор да е министър председател, всеки ден ходеха с Модев при Делян. Пък ми поставили и една смачкана фотография, като тъжно куче виждам. Сложили ме от Мъж на годината ", пошегува се Борисов.

" Ако ние по този начин сме желали да узурпираме правосъдна система, власт, да приказваме единствено за кеш, мале какво щеше да стане с ГЕРБ! ", възкликна той.

" Денков ме плашеше с оставка, в случай че махнем дерогацията. Тогава Делян пристигна при мен и вика: " Дай да ги оставим още няколко месеца да се накрадат. " По 10 млн. дневно ", добави ръководителят на ГЕРБ.

" Същото е с ПВУ, същото е с еврофондовете. При едното е 1% на асимилиране, на другото 3,6%. Страшен потенциал, в топ 2% на света ", иронизира Борисов и изрично сподели, че във връзка записите за преодоляването на службите е уверен, че не са манипулирани.

" Като усетих за какво им би трябвало Министерство на вътрешните работи, си споделих, че се готвят тези хора за нещо. Свикнали са да нарушават закона. Правиш закононарушение, като ни слагаш там, без да ни питаш. Дали не мога да ги съда, да ми платят някой лев за тая реклама. Не стига, че 11 месеца ме експлоатираха, в този момент отново, не им стигна ", продължи Борисов.

Още през 2021 година споделих, че са " измамници с бели якички " и те излязоха тъкмо такива ", уточни водачът на ГЕРБ.

Събранието откри кмета на града Дарин Димитров. След него думата взе Теменужка Петкова, лидер на листата на ГЕРБ-СДС в района.

Отиваме на шести подред избори, тъй като ползите на Политическа партия бяха разнообразни от ползите на хората, акцентира в словото си тя. " Опитахме се да не тласкаме страната в нови избори. Но против нас имахме хора, които не се вълнуваха от това. Едни желаеха да пътуват, други да кадруват, трети да събират кеш, все ползи, разнообразни от тези на жителите ", сподели Петкова.

Тези избори са основни. На тези избори ни би трябвало огромна победа с огромна разлика, с цел да можем да създадем устойчиво, умело държавно управление, съобщи Петкова. Гласувайте за такова държавно управление и за министър-председател Бойко Борисов, обърна се тя към множеството, което отвърна с овации. Петкова показа листата с думите: " Това е сполучливият тим на ГЕРБ! "

И даде думата на Делян Добрев.Той заяви горешата вест, че ЦИК е открила нарушаване при пропагандните материали с акад. Николай Денков от ПП-ДБ. Става дума за билбордовете, в които до неговата фотография са тези на Борисов и Пеевски. Комисията задължава Денков да в профил тези пропагандни материали.

Той пък подхвана тематиката за Плана за възобновяване.

" За 3 години са усвоили милиард от 50, а другите 49 стоят в Брюксел. Ако не се усвоят, България ще загуби свежите пари, които идват от Европа. Защо не се възползваме от тях, би трябвало да попитате тия бездарници ", сподели Добрев.

" Четейки решението на ЦИК забравих да прочета още нещо. Има решение от Европейска комисия, г-жо Петкова за вас го чета, тъй като се заяждаха за Пътната карта и Балкански поток.

Чета го буквално: " На територитята на България няма план Турски поток, въпросът може да се отнася до Балкански поток. " Това е в отговор на Радан Кънев. " Той съставлява паралелна линия на северния пръстен на българската газопреносна мрежа. "

Обясняват им какъв газопровод има в България. " На комисията не е известно да е подаване съобщение ", т.е. в прав текст споделя, че в построяването на Балкански поток няма тъжби, сигнализиране на административен или правосъден орган.Опорката, която 3 години развяват, Европейска комисия ги опровергава ", заключи Делян Добрев./Standartnews.com

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР