Направихме стратегия, която е свързана с това как да можем

...
Направихме стратегия, която е свързана с това как да можем
Коментари Харесай

Александър Симидчиев: При тези темпове на ваксинация не можем да изградим колективен имунитет

Направихме тактика, която е обвързвана с това по какъв начин да можем да се оправяме и ще я внесем в Народното събрание, заяви пред по отношение на ръководството на Коронавирус рецесията пулмологът доктор Александър Симидчиев, който ще бъде народен представител от „ Демократична България “. Стратегията планува законодателни промени за ясно написани правила и авансово заложени критерии при въвеждането на изключително състояние, уточни Симидчиев. „ Хората да имат предвидимост, всички дружно да се хванем за ръце и да понижим инфекциозността на този вирус до под 10 пациента дневно. “

Относно разхлабването на ограниченията, което стартира от през днешния ден, доктор Александър Симидчиев посочи, че неговият метод би бил „ малко по-устойчиво държание “, тъй като измененията в броя на болните нагоре или надолу би трябвало да се наблюдава в по-устойчива наклонност.

Почти 800 индивида са в интензивно поделение, а над 10 хиляди са приетите в болница – това са параметри, които приказват, че здравната система към момента е напрегната, даде образец Симидчиев и акцентира, че записаните случаи са единствено върхът на айсберга.

Александър Симидчиев е последовател на тактиката „ Коронавирус нула “ – изличаването напълно на пандемията на територията на България. „ Стратегия, която се базира на това да прекратим епидемията, а не да играем на пинг-понг “, изясни той в предаването „ Преди всички “.

При тези темпове на имунизация не можем да изградим групов имунитет, тъй като разрешаваме на вируса да се развъжда и да се трансформира, безапелационен е пулмологът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР