Направихме преглед на това, което се прави до момента, и

...
Направихме преглед на това, което се прави до момента, и
Коментари Харесай

Денков с първи коментар за убийството на Трактора, охраната на Петров не била от професионалисти

" Направихме обзор на това, което се прави досега, и се фокусирахме върху това, което още може да се направи, тъй че страната да се оправи с тежките закононарушения, които следим. Установихме като обстоятелства, че няма открита връзка сред убийствата, които се разясняват в медиите.По отношение на убийството Алексей Петров има прекалено много разнообразни линии, свързани с неговите позиции в ДАНС, и други Изследват се разнообразни вероятни претекстове за това закононарушение, в това число възмездие ".Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков след взаимното съвещание с представители на Министерство на вътрешните работи и службите за сигурност в Министерския съвет, съобщи БГНЕС.

Денков разяснява, че защитата на Петров не е била формирана от експерти, и занапред ще се обяснява за какво. Той посочи, че наподобява, че Петров се е чувствал в сигурност.

Премиерът сподели още, че ще има основан координационен механизъм, също така са планувани и още ограничения за справяне със създалата се обстановка, измежду които активизиране в цялостен размер на службите и институциите, които са свързани с придобиване на по-ранна информация във връзка с закононарушения. По думите му това се прави за предварителна защита. “Да не действаме реактивно, както е в този случай ”, разяснява той.

“Проактивно деяние с лицата, които въздействат на средата за сигурност, с цел да е ясно, че те са следени, и че всеки опит за нарушение на правото ще бъде глобен ”, добави Денков.

Той сподели, че са открили и проблеми в Министерство на вътрешните работи и проблем се оказва секретарят на ведомството. Денков разясни, че вътрешният министър ще би трябвало да подготовки отчет в тази връзка за промяна на секретаря на Министерство на вътрешните работи./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР