Направихме първата стъпка, която е най-важна. Поставихме в центъра на

...
Направихме първата стъпка, която е най-важна. Поставихме в центъра на
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Направихме първата стъпка и имаме волята да продължим до край

" Направихме първата стъпка, която е най-важна. Поставихме в центъра на дебата проблемите на работещите хора, на дребния човек. Те към този момент са незаобиколим фактор, " това бяха първите думи на Ваня Григорова, откакто благодари за поддръжката, която е получила от гласоподавателите.

Според резултатите от екзитпола на " Тренд ", Григорова се обрисува да е вторият претендент на балотаж в столицата против Васил Терзиев от ПП-ДБ и " Спаси София ".

Разликата сред нея и претендента на ГЕРБ-СДС Антон Хекимян е дребна и от щаба на Григорова отхвърлиха да разясняват преди окончателните резултати чия политическа поддръжка ще търсят за втория тур.

Григорова уточни, че са съумели да накарат хората да повярват, че София може да бъде друга.

" А сега, в който повярваме, към този момент сме свършили половината работа.Имаме волята да продължим до край и ще го направим`, съобщи Ваня Григорова и добави, че още в самото начало на акцията са декларирали, че " търсят поддръжка от всички партии, обединения, Неправителствени организации, които припознават нашите дела, че дребният човек не е дребен, а има задоволително учредения той да бъде подложен в центъра на политиките на столична община и че бюджетът на столична община би трябвало да обслужва ползите на болшинството ", сподели Григорова, зад чиято кандидатура застанаха Българска социалистическа партия за България, " Левицата " и " Атака ".

" Ние сме обединението, която направи най-вече срещи на терен, както с хора с увреждания, по този начин и с жителите в крайните квартали, " сподели Григорова и добави, че не престават срещите с хората по места.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР