Направихме най-красивата зала, благодаря на ръководството на Варна, че и

...
Направихме най-красивата зала, благодаря на ръководството на Варна, че и
Коментари Харесай

Борисов: Чудовищна инфлация, лъжат пенсионерите, че им вдигат пенсиите

Направихме най-красивата зала, благодаря на управлението на Варна, че и за бежанците оказват помощ толкоз доста.
Няма да приказвам плажовете на Варна в какво положение бяха, тъй като нямаше пречиствателни станции. А какъв брой булеварди направихме, спортни уреди? Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е във Варна за среща с актива на партията.

За тази една година една лъжица асфалт не са изсипали. Няма една година сменена мантинела в резултат на злополуките, не поддържат автомагистралите в резултат на една година похарчване на парите, които им оставих.
Вчера заран вървеше надпис Кирил Петков сподели, че няма да се подвига цената на тока, а той от Народното събрание излезе и вика 100 дни неистини, те самите си знаят, че лъжат, сподели Борисов.

Представяте ли си каква операция, диспутирам с едно от момчетата с мен, който споделя няма да се подвига тока, а той се подвигна.
Един месец пиар, свободни и демократични медии. 10 дни ареста на Борисов, Арнаудова и Влади Горанов, от заран до вечер, посочи водачът на ГЕРБ.

Чудовищна инфлация, лъжат пенсионерите, че им подвигат пенсиите. Какво им давате, за какво се подигравате и от кое място ги давате? Чудовищна инфлация. Тези хора не са с всичкия си. Няма да викате оставка, тези би трябвало да останат, до момента в който станат 0%, с цел да се почисти България от тях. Всяка седмица, уважаеми варненци, по половин милиард задължения ви се натрупат и ще плащате в пъти по-високи лихви, поради всичко това, което допуснахте. Не се откри един публицист да ги събере сумите и да пита къде са. Това се споделя медиен комфорт, цялостен медиен комфорт, сподели още Борисов.

Тъжно е, това е смяната. Така подлъгаха с машините, подлъгаха хората с чекмеджета, единствено меморандум, който подписаха и в този момент въвличат посолства в тази спекулация. Петков през вчерашния ден сподели, че щял да разпореди отново инспекция на ДАНС. Ако те са ги ревизирали през търсачката в гугъл излиза единствено корупция, това са 1 милиард, посочи Борисов.

Никога нито съм имал злато, не мога да кажа че не съм пипал евро, тъй като съм имал най-проспериращата охранителна компания. Работил съм с пари, изкарвал съм си с парите, всички знаеха, че сме 100% бели. Те подписаха за 1 милиард компроматни долари. Няма тематика, по която да се регистрира триумф. Гледах благите медии по какъв начин по всякакъв начин се опитваха да изкарат нещо за 100-те дни. С един меморандум те се замазаха и завършиха, сподели още Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/338217338150674/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР