направи своя първи коментар като ръководител на ПФЛ.Караиванов, който до

...
направи своя първи коментар като ръководител на ПФЛ.Караиванов, който до
Коментари Харесай

Атанас Караиванов: Явно управлението на ПФЛ не се е справило през последните години

направи своя първи коментар като началник на ПФЛ.

Караиванов, който до този миг заемаше поста на общоприет секретар даде обещание да инициира разговор, както с БФС по този начин и с страната.

" Възстановен и доста сериозен разговор с БФС. Аз оттова имам протегната ръка. Надявам се, че и след избора ми поддръжката ще бъде сериозна. Искам да възстановя финансирането към лигата. Не може да се разчита единствено на членския импорт, който даже за предходната година не е събран. Да основа администрация, да основа офис централа и във футболния съюз. Няма по какъв начин две такива организации да бъдат разграничени. Искам да възстановим и предизвикваме разговор с страната. Държавата би трябвало да обърне внимание с професионалните клубове. Тя би трябвало да обърне внимание на всички във футбола, само че това е задача на БФС, а моята са професионалните клубове ", показа Караиванов.

Новият президент на ПФЛ съобщи още, че занапред нататък ще има метод да се чува гласът на всеки един от клубовете, които членуват в лигата.

" Това, което съм заречен на членовете на сдружението е дейна работа на УС, посланичество на всички клубове. Ще има метод да се чува гласа на всеки един. Харесва ми интензивността на клубове. Ако хората знаят, че ще получат поддръжка, ще станат по-активни. Трябва да се приказва действително, а не на парче. Не съм се кандидатирал за мандат. За това споделих, че желая още през първата година нещата да стартират да се случват. Явно ръководството на ПФЛ не се е справило през последните години ", разяснява Атанас Караиванов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР