направи истински обрат по отношение на Пиер-Емерик Обамеянг. Според Sky

...
направи истински обрат по отношение на Пиер-Емерик Обамеянг. Според Sky
Коментари Харесай

Обрат! Барселона и Арсенал се споразумяха за Обамеянг

направи същински поврат във връзка с Пиер-Емерик Обамеянг. Според " Sky Sports " каталунците са съумели да реализират съглашение с Арсенал за привличането на габонския нападател. Става въпрос за пряк трансфер, и то без пари - лондончани са се съгласили да разтрогнат контракта му по взаимно единодушие.
Самият състезател също е направил сериозен компромис, с цел да се стигне до прехвърлянето, като е приел фрапантно да понижи заплатата си. Макар да не получават никаква трансферна сума, " артилеристите " са удовлетворени, защото ще спестят 25 милиона паунда от заплати.
Последната стъпка преди завършването на прехвърлянето са медицинските прегледи, които Обамеянг би трябвало да премине, след което публично да подпише с Барса. Така Шави ще получи стремежи дълго време централен нападател.
Плановете на Барселона обаче могат да се объркат, в случай че Усман Дембеле остане на " Камп Ноу ". Съобщава се, че той е отказал на Челси и по този начин не е ясно по какъв начин Обамеянг ще може да бъде регистриран за Ла Лига.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР