направи драстична промяна във външния си вид. Актрисата се отказа

...
направи драстична промяна във външния си вид. Актрисата се отказа
Коментари Харесай

Рижавата Хюррем Султан измени на запазената си марка и се изруси

направи фрапантна смяна във външния си тип. Актрисата се отхвърли от непокътнатата си марка – рижавия цвят на косата си, и се боядиса в светлорусо. Новата й визия я подмладява, само че я прави и някак безлична. Повечето почитатели май са на мнение, че рижавата дама е с по-съблазнителен и съдбовен тип, в сравнение с в този момент. И че, общо взето, е изгубила, като е сменила визията си.

Във „ Великолепният век “ – сериалът, който я трансформира в звезда, Мерием Узерли играеше изкусителката Хюррем Султан, отчуждаваща владетеля Сюлейман от формалната му брачна половинка и намесваща се в политическите му каузи. Тя напусна продукцията през 2013 година, като оправданието й беше, че се усеща изтощена.

Истинската причина за отдръпването й обаче бе друга – бременността с първата й щерка Лара. След самоотлъчката на Мерием продуцентите на историческата тв сага бързо й откриха заместничка в харема на султана. Мястото й сполучливо зае Вахиде Гьордюм – актриса, известна с ролята си в сапунката „ Огледален свят “.

40-годишната Узерли, която е наповолина немкиня по майчина линия, има една дъщеря Лара, която е на 2 години. Актрисата не е взела участие в турски сапунки от 2017 година, само че в последната петилетка снима край Босфора няколко кино лентата за огромния екран.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР