Направете всичко възможно да намерите съгласие за кабинет до 12

...
Направете всичко възможно да намерите съгласие за кабинет до 12
Коментари Харесай

Пеевски към Борисов и Петков: Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС

Направете всичко допустимо да намерите единодушие за кабинет до 12 часа през днешния ден! Седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи. Време е за едно ново начало за България и Движение за права и свободи ще работи за това.

Този апел насочва ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски към водачите на ГЕРБ и ПП-ДБ Бойко Борисов и Кирил Петков.

" Времето за игри и надигравания завърши. Бъдете на висотата на водачеството си като национално виновни държавници и политици и направете всичко допустимо до 12 часа през днешния ден да постигнете единодушие и да излъчите държавното управление, от което имат потребност страната и хората ", гласи апелът на Пеевски, публикуван от централата на придвижването.

" Това, че ръководи коалиция е единственото несъмнено и ясно нещо от деня, в който постави клетва държавното управление на ГЕРБ и ПП-ДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го удостоверявам, като водач на партия, която даде своята поддръжка в името на стабилността и сигурността на България. От водачите се чака и в този момент да намерят единодушието между тях, да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се пробват да ги мерят на кг. Да признаят очевидното - че са коалиция и да продължат с промените, за които е призвано това ръководство ", написа още Пеевски.

Той осведоми, че в петък е провел диалози с ПП-ДБ за координиране на текстовете, които касаят квалифицираните болшинствата и дружно са изработили " доста положителни текстове ", които са били утвърдени от ГЕРБ.

От това единодушие ще произтекат най-важните промени, които започнаха с измененията в Конституцията - промяната на правосъдната система и битката с корупцията, споделя Пеевски

" Това е продължение на единодушието, реализирано за измененията в Конституцията и, както не един път сме заявявали - ще поддържаме държавното управление, до момента в който работи за хората и си съблюдава обещанията към българските жители. Затова, седнете, подписвайте, ще имате поддръжката на Движение за права и свободи. Време е за едно ново начало за България, което ние като водачи на партиите си изискуем на хората и Движение за права и свободи ще работи за това ", декларира Делян Пеевски. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР