Направете си домашни инхалации с дафинов лист, като поставите в

...
Направете си домашни инхалации с дафинов лист, като поставите в
Коментари Харесай

Хремата Изчезва Моментално, Тази Подправка Я Има Във Всеки Долап! За Светкавичен Ефект Просто Трябва Да Сварите Малко

Направете си домашни инхалации с дафинов лист, като поставите в купа вряща вода към която прибавяте 2-3 чаени лъжички сода и 1 лъжица дафинов лист. След като отварата е към този момент приготвена се наведе над нея и вдишвайте изпаренията, като на главата имате сложена забрадка. Лицето ви не трябва да е доста покрай горещата запарка, тъй като от парата, която вдишвате можете да получите изгаряне на лигавицата на носа.

Втората ефикасна рецепта си пригответе, като в? литър вода прибавите единствено 2 дафинови листа. Сварете я на муден за 10 минути и отстранете от котлона. Правете още веднъж инхалации с получената запарка. Добре е инхалациите да се комбинират с горещи вани, които още веднъж да включват запарка от дафинов лист.

Можете да си приготвите и лечебна запарка от дафинов лист, с която да си вършиме промивка на носа. Тя се подготвя по следния метод: с 400 мл кипяща вода залейте 100 грама дафинови листа. След това е нужно тя да изстине изцяло и да се прецеди. След тези дейности към към този момент получената примес прибавяте морска сол, като на 1 чаша запарка се прибавя 1 супена лъжица готварска сол. Най-сетне се сдобихте с една ефикасна запарка, която да употребявате за промивка на носа.
Не бива да приемате отварите в несъразмерни количества, тъй като дафиновия лист е алергенно растение, което може да докара до отравяне при предозиране.

В случай, че имате налични болести на бъбреците или черния дроб не се възползвайте от посочените предписания. Бъдещи и кърмещи майки също не трябва да използват тези лечебни отвари.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР