Направете романтична вечеря на любимия човек тази вечер, Овен. Украсете

...
Направете романтична вечеря на любимия човек тази вечер, Овен. Украсете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 6 октомври 2022 г.

Направете сантиментална вечеря на обичания човек довечера, Овен. Украсете къщата си със свещи и създайте въодушевление, което ще успокои нервите и душата. Чувството ви за романтика е тъкмо в задачата.

Телец

Когато става въпрос за сантиментални връзки, може да откриете, че играете повече на игра на гоненица, в сравнение с комбинирани старания за другарство, доверие и почтеност. Възможно е преднамерено да се пробвате да се скриете, с цел да тествате издръжливостта на съперника си. Може би желаете да предприемете нов метод в този момент - подобен, който включва изпитание за свързване, вместо за разграничаване.

Близнаци

Склонни те да бъдете малко непостоянни, когато става въпрос за обич и романтика сега, Близнаци. Ключът за вас в този момент е свободата. Проблемът с това мислене е, че може да бъде изтълкувано неправилно. Вашият сътрудник може да мисли, че просто към този момент не се интересувате от него. Напомнете му, че е добре да обичате някого, като в същото време имате потребност от време и пространство.

Рак

Обърквате се, когато се заслушате в сърцето си. Може би се чувствате излъгани, когато обектът на вашето предпочитание не ви обръща внимание от самото начало. Основната сигурност на вашето създание е ваша отговорност, а не на някой различен. Намерете метод да включите фантазиите си в фантазиите на другите, вместо постоянно да работите към цели от противоположните страни на спектъра.

Лъв

Вашето приказно въображение за това по какъв начин би трябвало да протича вашият сантиментален живот ви свързва с доста разнообразни благоприятни условия. Независимо дали го осъзнавате или не, оптималната обстановка, която търсите, е в ръцете ви. Уверете се, че не се пробвате да манипулирате избран човек, с цел да ви угоди. Ако не сте щастливи във връзката си, може би би трябвало да намерите нов сътрудник.

Дева

Мечтите ви се развиват сносно в главата ви, Дева, само че казусът в този момент е по какъв начин да ги превърнете в сюжет от действителния живот. Внимавайте с прекомерно интелектуалния метод. Когато става въпрос за взаимоотношения, нещата нормално не се случват разумно или рационално. Ще би трябвало да оставите доста неща на случайността, тъй че просто се научете да се справяте с това, което следва.

Везни

Любовта и персоналните връзки евентуално ще придобият доста по-романтичен звук. Очите ви са склонни да блестят, до момента в който говорите или даже мислите за индивида, на който държите най-вече. Безпогрешният искра, който ви заобикаля, евентуално ще притегли другите на ваша страна, даже в случай че не сте на пазара за сантиментална връзка сега.

Скорпион

Що се отнася до връзките с другите, внимавайте, когато настоявате всичко да се прави по вашия метод. Възможно е да имате толкоз огромни упования от колегата си, че той в никакъв случай няма да може да отговори на вашите стандарти. По принцип вие подготвяте сцената за неуспех, като изисквате индивидът за вас да съблюдава избран модел.

Стрелец

Вашите мечти могат да се осъществен, изключително що се отнася до връзките, Стрелец. Това може да е моментът, за който постоянно сте мечтали, тъй че се пригответе. Привлекателният, сантиментален човек в ъгъла ви е държал под око цяла нощ. Сърцето ви бие по-силно отвсякога. Напомнете си, че всички фантазии могат да се осъществен в ден като днешния.

Козирог

Докато нормално се стараете всичките ви сантиментални връзки да са извънредно спокойни, може да откриете, че това не постоянно е допустимо. В момента вашата връзка претърпява пауза, което може да бъде мъчно да се поправя. Времето в действителност е единственото нещо, което евентуално ще позволи този проблем. Не забравяйте, че всичките ви връзки не постоянно могат да вървят тъкмо по проект.

Водолей

Творчески план, върху който сте работили, може да доближи своя върховен връх, Водолей. Обсъждайте напредъка си с другите, с цел да получите почтена противоположна връзка за работата си. Едно произведение на изкуството би трябвало да провокира някаква реакция в различен човек. Помислете за способи, по които можете да предизвикате хората към вас с гения си.

Риби

Имайте поради, че любовта ще се крие от вас през днешния ден. Има нещо фантастично в метода, по който ще се прояви тази нова романтика, тъй че се пригответе. Не си мислете, че любовта постоянно би трябвало да бъде планувана и пресметната. Има мощно възприятие за спонтанност, обвързвано с обекта на желанията ви. Не отхвърляйте тези, които не наподобяват задоволително практични или уравновесени за вас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР