Направеният на решето с 10 куршума в София сириец е

...
Направеният на решето с 10 куршума в София сириец е
Коментари Харесай

Убитият с 10 куршума в София сириец се оказа важна клечка

Направеният на сито с 10 патрона в София сириец е бил топканалджия, държащ основните пътища за трафик на бежанци от турската граница до Сърбия през наша територия. Това сочат оперативните данни на Министерство на вътрешните работи, представени от „ Телеграф “.

Чужденецът е със статут на краткотрайно пребиваващ у нас и по документи се води, че е на 17 години. Около 22 часа в понеделник Мохамед Исмаил е бил причакан в засада на улица „ Добротич “ в столичния квартал „ Красна поляна “.

Маски

Сириецът е бил в компанията на сънародника си Адел Али, когато убийците са разкрили пукотевица. Нападателите са били двама, облечени с тъмни облекла с качулки и известните в последните години медицински маски. Описание на нападателите е дал 35-годишният Адел, който в показанията си твърди, че са ниски на растеж, към 170 см и позволява, че са техни сънародници от Сирия.

Застреляният е умрял на място, а екипите на Спешна помощ единствено установили гибелта му. Очевидецът, с който Министерство на вътрешните работи продължава работа, твърди, че е съумял да отскочи настрана и да избяга, което го е избавило. Според показанията му той не е бил цел и това също е асъдействало да опази живота си.

Версии

Полицията работи по разнообразни версии за убийството. Една от тях е скандал за пари, обвързван с трафик на мигранти. По неофициална информация Мохамед е прибирал по 4000 евро от емигрант, с цел да уреди прехвърлянето му през българска територия към Западна Европа. Не е ясно дали парите е прибирал напълно за себе си, или е трябвало да дели, което е допустима причина за покушението му.

Издирват се двама души, обвинени за убийството на сириеца в София

Мястото е добре определено от убийците, до него има към момента ненаселен блок, градеж и изоставена остаряла къща.

В най-близкия жилищен блок хората настояват, че не са видели нищо и в първия миг помислили, че младежи хвърлят пиратки.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР